OVER ONS

SAMEN DOOR BETON

In 1996 opgericht in het Zuid-Limburgse Schinnen door de broers Fer en Ron Goessens en al jarenlang een professionele en betrouwbare partner in de bouwbranche. We verrichten alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van boren en zagen voor zowel bedrijven als particulieren. We werken met eigen vakmensen en apparatuur, hetgeen ons de mogelijkheid geeft een hoge mate van efficiency te bereiken. Dit stelt ons weer in staat om scherp te calculeren.

VEILIGHEID VOOROP

Veiligheid voorop; niet alleen op papier, maar ook in de dagelijkse praktijk. Al onze machines en gereedschappen zijn gekeurd volgens de norm en we zijn in het bezit van het VCA-certificaat, waarmee we voldoen aan alle normen en eisen op veiligheidsgebied.

KRACHTIG TEAM

Ons team bestaat uit een 15-tal vaste medewerkers. We zijn in het bezit van de meest geavanceerde apparatuur en technieken om alle werkzaamheden op ons vakgebied uit te voeren. Hierbij vinden we het vanzelfsprekend om netjes te werken. Dat geldt voor de manier waarop we omgaan met klanten en opdrachten, maar vooral ook voor de manier waarop we onze werkplek achterlaten.

Werkgebied

Ons dagelijks werkgebied omvat de hele euregio tot binnen een straal van 75 km vanuit onze vestiging in Schinnen. Voor grote projecten zijn we uiteraard bereid verder te reizen. Kleine spoedopdrachten? Ook geen probleem. We kunnen u normaliter binnen 1 dag helpen.