Diensten Particulier

Gobouw Betonboringen werkt voor grote en kleine opdrachtgevers. We boren met evenveel toewijding een afvoergat in een woonhuis als in een tunnel. Daarbij kunt u rekenen op dezelfde professionaliteit als het gaat om mensen en materieel.

Aanleg trapgat

De aanleg van een trapgat in een bestaande woning is geen eenvoudige klus. Gobouw Betonboringen is volledig uitgerust om een trapgat aan te leggen, met zo min mogelijk overlast voor de andere verdiepingen. Met behulp van een speciale handzaagmachine zagen we het gat, waarbij het beton in handzame delen wordt afgevoerd. Om stof- en wateroverlast te voorkomen, dichten we het gat vooraf met een houten plaat volledig af en maken we gebruik van een waterafzuiger. Op die manier bent u verzekerd van een snelle en professionele aanleg van uw trapgat.

Afwerking en opbouw
Voor de afwerking van het trapgat en de levering van een trap, bent u ook bij ons aan het juiste adres. Kijk op de website van Fabritius Interieur voor de uitgebreide mogelijkheden of neem contact met ons op voor een meer informatie of een vrijblijvende offerte.